Skip to main content

Päivämeikki 40 €
Kevyt touch up koko kasvoille. Silmiin nuden sävyin valo & varjo + ripsiväri, pohja, kulmat ja huulet. Hintaan ei sisälly irtoripsiä / tupsuja.

Full set / ilta / juhlameikkaus 60 €
Olipa sinulla tiedossa hienot juhlat, gaala, rennot bileet, tärkeä tilaisuus töissä, kuvaukset, tapaaminen tai treffit, missä haluat tuntea olosi kauniiksi ja itsevarmaksi, varaa aikasi meikkaukseen! Full set meikki kestää hyvänä pitkänkin päivän, aamusta iltamyöhään. Tyylimme on nykyaikainen, klassinen, tyylikäs, raikas ja sinun parhaita puoliasi korostava ja kaunistava. Ei pelkoa tunkkaisesta, väsyneestä smokey-eyesta tai kuivasta mattaihosta. Oli toiveesi mikä tahansa, 24 vuoden kokemuksella osaan sen varmasti toteuttaa!

Special makeup
Jos haluat extraa, kuten näytös-tai lavameikki, fitness-kisameikki, editorial kuvausmeikki, halloween tms. perus iltameikkiä voimakkaampaa, varaa tämä aika! Ole yhteydessä kuvan kanssa 0400-514474. Jos meikki vaatii esim. erityisen tuotteen hankkimista erikseen, osaamme varautua.

Henkilökohtainen opastus päivämeikki 45 € (1 h)

Henkilökohtainen opastus iltameikki 60 €  (1.5 h )

Onko meikkaustyylisi jämähtänyt samaan kaavaan, etkä itsekään tiedä, omko kyseiset sävyt ja menetelmät juuri sinulle oikeat? Haluaisitko oppia korostamaan parhaita puoliasi juuri oikeilla, sinulle sopivilla tuotteilla ja sävyillä, jotka saavat silmäsi ja ihonsävysi hehkumaan? Meikinopastuksessa sinulle toteutetaan kyseinen meikkaus, samalla koko ajan opettaen ja kertoen tuotteiden merkitykset ja oikeat kohdat. Voit varata ajan yksin tai vaikkapa yhdessä ystäviesi kanssa (max. 4 henkeä).
Isompien seurueiden kohdalla ajanvaraukset ja hinnoittelutiedot puhelimitse viestillä numeroon: 0400514474.

Tarjoamme rennon, mukavan ilmapiirin, yhteistä keskustelua, kahvia tai teetä. Saatte halutessanne tuoda mukananne omaa kuohuvaa (lasit löytyy paikanpäältä).