Skip to main content
KASVOHOIDOT
Hinnasto voimassa 1.6.2023 alkaen. Hinnat sis. alv 24 %
Rentouttava kasvohoitoAlkupuhdistus, kuorinta, naamio, seerumi ja hoitovoide. (ei sis. mekaanista puhdistusta).Niska-hartiaseudun hieronta naamion vaikutusajan. Kesto n.60 min. 70 €
Eye Contour hoito ja kestovärit kulmiin / ripsiin
Youthful look, Silottava silmänympäryshoito pehmentää juonteita, poistaa turvotusta ja häivyttää tummia silmänalusia.
Eye Contour Youthful look kasvohoidon yhteydessä – 10%
45 €
Destination Ocean Age Solution
Vähentää ryppyjä ja juonteita, kiinteyttää ja saa ihon näyttämään nuorekkaan raikkaalta.
85 €
Destination Shirakami,  syväkosteuttava hoito luonnollisuutta arvostaville.
Japanin aamiometsästä Ecoset sertifikaatin omaava tuotelinja.
82 €
Destination Fjord , raikastava ja kosteuttava hoito
Inspiraatio Islannista, vaikuttava aine Islannin lähdevesi. Erityisen hyvä väsyneelle iholle.
82 €
Destination Yucutan, vaikuttava aine on luomu Aloe Vera Meksikosta
Tarjoa iholle ylellistä rauhoitusta ja pehmeyttä häivyttäen  tehokkaasti punaisuutta. Herkälle ärtyneelle ja punoittavalle iholle.
82 €
Ultraäänipuhdistus kasvohoitoUltraäänipuhdistus on tehokas ja hellävarainen ihon syväpuhdistus ja kuorinta, joka samalla aktivoi ihon toimintoja. Alkupuhdistus, syväpuhdistus ultraääntä hyväksikäyttäen, kosteuttavien ja kiinteyttävien aineiden imeytys ultraäänellä, rentouttava hieronta, erikoisnaamio ihotyypin mukaisesti, seerumi ja hoitovoide. Kesto n.60 min. 70 €
TimanttihiontaTimanttihionta kuorii hellävaraisesti ja tehokkaasti kuolleen ihosolukon ihon pinnalta.Alkupuhdistus, kirkastava timanttihionta, rentouttava hieronta, seerumi, naamio ja hoitovoide.Sopii esim. aknearville. Kesto n.60 min. 80 €
Kasvohoito mikroneulaus 145 €
Meikki 40 €
Juhlameikki tai häämeikki koemeikin ja konsultaation kanssa 95 €
Meikki ja pikakampaus 65 – 120 €
Phytoceane Destination Yukatan tai Fjord, Sirakhami, OceanIhotyypin ja iän mukaan valitsemme parhaan matkakohten ja tuoteet.Tui-na alkuhieronta.Lämpimät pyyhkeet niskan alle. Kaksoispuhdistus, kuorinta, kasvohieronta siveltemillä ja klassinen hieronta, seerumi ja naamio, silmänympärysnaamio, hoitovoiteet ja tui-na loppuhieronta. Kesto n.90 min. 82 €
Virkistävä silmänympäryshoitoSilmänympärysten hieronta siveltimillä ja kevyellä painallushieronta. Virkistävä silmänympärysnaamio ja silmänympärysvoide. 25 €
Virkistävä silmänympäryshoito Kasvohoidon yhteydessä 15 €
Kestot ovat suuntaa antavia, koska hoidot räätälöidään yksilöllisesti.
Ripsien värjäys kestovärillä 25 €
Kulmien värjäys kestovärillä ja muotoilu 25 €
Ripsien ja kulmien värjäys kestovärillä ja muotoilu 35 €
Jalkahoito pedikyyri
Jalkahoidoissa käytämme yli 150 vuotta tunnettua, alpien lääkeyrtteihin perustuvaa saksalaista GEHWOL –sarjaa ja Kamomillan voimaan luottavaa CAMILLEN –hoitosarjaa.
65 €
Jalkahoito + hieronta 65 €
Jalkahoito + hieronta + geelilakkaus 80 €
SPA pedikyyri, jalat hoidetaan perusteellisesti, kuorinta mineraalisuolalla ja kevyt hieronta 70 €
Terapiajalkahoito
Silloin kun jalat tarvitsevat enemmän erityistä hoitoa kuin tavallista pedikyyriä. Diabetes, suonikojut, halkeilevat kantapäät, varpaat, syylät, jalkojen epämuodostumat, kynsien ja ihon sieni ovat ongelmia, joihin voimme auttaa.
85 €
Manikyyri ja geelilakkaus 60 €
Rakennekynnet uudet 90 €
Rakennekynsien huolto 75 €
Oman kynnen geelaus 75 €
Koristelut alk. 5 €
Kynnen korjaus alk. 10 €
Erikoispitkiin ja erikoismuotoisiin kynsiin hintalisä 15 €
Geelilakkauksen poisto 40 €
Rakennekynsien / oman kynnen geelauksen poisto 50 €
STYLAGE HYDRO
Konsentraatio 14 mg/g+antioksidantti Pakkaus: 1 X 1 mg ruisku Neula: 30 G 1/8 Käyttötarkoitus: Ihon uudelleenkosteutus ja nuorennus.
280 €
STYLAGE S
Konsentraatio 16 mg/ml +antioksidantti Stabilisointi BDDE+IPN-LIKE teknologia Pakkaus: 2 X 0,7 ml ruiskut Neula: 30 G ½ Käyttötarkoitus: Hienot juonteet, pinnalliset rypyt kuten silmänympärysrypyt ja suunympärysrypyt.
260 €
STYLAGE M
Konsentraatio 20 mg/ml +antioksidantti Stabilisointi BDDE+IPN-LIKE teknologia Pakkaus: 2 X 1 ml ruiskut Neula: 30 G ½ Käyttötarkoitus: Kohtuullisten kasvoryppyjen täyttäminen, kutaanisten poimujen täyttäminen, Sibelius-juonteet, suunympärysrypyt
260 €
STYLAGE L
Konsentraatio 24 mg/ml +antioksidantti Stabilisointi BDDE+IPN-LIKE teknologia Pakkaus: 2 X 1 ml ruiskut Neula: 27 G ½ Käyttötarkoitus: Huulten profiilin uudelleenmuotoilu, Huulten volyymin lisääminen. Syvät kasvojen alueen rypyt, naurujuonteiden korjaaminen, marionetti-poimut.
270 €
STYLAGE XL
Silmänympärysten hieronta siveltimillä ja kevyellä painallushieronta. Virkistävä silmänympärysnaamio ja silmänympärysvoide.Konsentraatio 26 mg/ml +antioksidantti Stabilisointi BDDE+IPN-LIKE teknologia Pakkaus: 2 X 1 ml ruiskut Neula: 26 G ½ Käyttötarkoitus: Kasvojen muodot, volyymin luominen ja palauttaminen, hoitaa syviä ryppyjäpaksussa ihossa.
280 €
STYLAGE LIPS
Konsentraatio 16 mg/ml +antioksidantti Stabilisointi BDDE+IPN-LIKE teknologia Pakkaus: 1 X 0,8 ml ruiskut Neula: 30 G ½ Käyttötarkoitus: Huulten profiilin uudelleenmuotoilu, Huulten volyymin lisääminen.
260 €

Lahjakortti
Lahjakortti on aina ilo saada ja ilo antaa! Lahjakorttien ostaminen onnistuu näin:

  1. Valitse hoito ja ilmoita se ja päivämäärä jonka korttiin haluat sekä Nimi + osoite mihin haluat että Lahjakortti lähetetään s-postilla ( joku uusi email gmaili tähän )
  2. Maksu Kauneushoitolan tilille FI9042600010490982
  3. Maksun tultua tilille lähetämme Lahjakortin annettuun osoitteeseen heti Ykköspostissa.

LAHJAKORTIT OVAT VOIMASSA 6 KK PÄIVÄYKSESTÄ!